Over mij

Hey jij daar! Leuk dat je op mijn site kijkt en even leest over mij en mijn blog! 🙂
Ik ben Frédérique, 19 jaar en dol op van alles en nog wat. Aankomende september pak ik mijn studie weer op in de prachtige hoofdstad van Nederland.

Vanwege privacy en omstanders deel ik niet mijn echte naam, al is het mogelijk dat ik daar ooit verandering in breng. Dat doet echter niet af aan de content mijn mijn blog en het plezier dat ik eraan beleef! De naam is niet mijn roepnaam maar wel degelijk een ‘deel’van mij. Klinkt lekker vaag, nietwaar? 😉

Kom je voor allerlei beauty en fashion praat, kom dan vooral niet regelmatig hier kijken. Het zal wel terugkomen maar alleen omdat het ook een deel van mijn leven is, al leg ik hier geen nadruk op. Ik schrijf over alles wat er in mijn leven gebeurd en voorbij komt en mijn hobby’s; lezen, natuur, schrijven en nog wat nerd-achtige termen. Zo probeer ik mensen te amuseren en te inspireren met gebrabbel over van alles uit mijn dagelijks leven.

Naast dit leuke en persoonlijke deel op mijn blog plaats ik ook regelmatig blogposts over mijzelf en mijn leven (verleden en nu nog heden) met een eetstoornis, depressie en angst-problemen. Ook hoop ik eventueel mensen te informeren of zelfs te helpen met wat ik doormaak en kan delen over deze moeilijke en ingewikkelde psychische en fysieke ziektes.

Ik ben ik, en hoop je mee op reis te nemen met alles wat ik mee maak! Niemand is perfect, en dat is maar goed ook! 🙂

 

 

Hopelijk tot bij mijn blogposts en veel liefs, Frédérique

Check ook mijn Instagram: Instagram frolijkmetfre
Of vind me op Bloglovin’: Bloglovin’ frolijkmetfre
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s